Támogassa a kendo fejlődését!

 

Adja adója egy százalékát a hazai kendo fejlődésére!

Kedves Szövetségi tagunk, budo kedvelő Barátunk, leendő Támogatónk!

Kérjük, támogassa befizetett adójának egy százalékával Szövetségünket, hogy hozzájárulásával továbbra is eredményes és értékes munkát végezhessünk. Amennyiben minket szándékozik támogatni, kérjük, tüntesse fel szövetségünk adószámát az 1%-ról rendelkező nyilatkozaton! A Magyar Kendo, Iaido és Jodo Szövetség évek óta dolgozik azon, hogy a szamuráj kultúra, és a japán vívás Magyarországon és Európában is szakmai színvonalának, és jelentőségének megfelelően egyre fontosabbá váljon. Számos eredményt elértünk már, de még nagyon sok tennivalónk van. Ahhoz, hogy továbbra is tudjuk folytatni terveinket, elengedhetetlen a stabil pénzügyi helyzet megteremtése. Ehhez továbbra is szükségünk van adományaikra, aminek legjobb módja adója 1%-ának felajánlása! A beérkező támogatásokat többek között az alábbi célok megvalósítására fogjuk fordítani:

  • Shogai (Egy életre Szóló Kendo) program: Magas Danosok fejlesztése külföldi Mester meghívásával!
  • A Nemzeti Válogatott Szakmai és anyagi támogatása.
  • Országos Bajnokságok szervezése.
  •  Hungária Kendo Kupa és Tábor ahol idén elsőnek fogunk 5.Dan-ig Vizsgát szervezni.Vizsgafelkészítő táborok és  szakmai anyagok fordítása

 

Adószám: 18094282-2-41
A kedvezményezett neve: Magyar Kendo, Iaido és Jodo Szövetség

Egyúttal ez úton szeretnénk megköszönni a tavalyi évben tett felajánlásokat is.

Köszönjük!

Munkáltatói adóbevallás esetén (egyéb esetben az önadózó saját maga teszi meg az adóbevallásának elkészítésekor) a bevallás elkészítéséhez a támogatott szövetség neve és adószáma szükséges.